Stressbehandling

Forebyg eller håndtér din stress

Et individuelt forløb hjælper dig til at undgå stress i fremtiden eller komme ud af stress. Individuelle forløb kan være forebyggelsesforløb eller behandlingsforløb. Dit forløb bliver sammensat til dig, så det passer til din nuværende situation. Vi mødes efter aftale fra gang til gang.

Samtalerne varer typisk 60 minutter.

Hos Wolff får du hjælp til den korteste vej ud af stress.

Det betyder, at du ved første session får en stress-screening. En screening er en grundig afdækning af dit nuværende stressniveau, din stresshistorik og en vurdering af dit behov for behandling.

Vores erfaring, at ikke alle skal igennem lange behandlingsforløb.

Nogle har kun brug for at få foretaget en stress-screening og et par gode råd til at holde balancen i en travl hverdag. Andre har brug for et behandlingsforløb og støtte til at få brudt med uhensigtsmæssige mønstre, så de igen kan holde balancen i hverdagen.

Hos Wolff skræddersyr vi behandlingen til dig ud fra en grundig vurdering af, hvad der er den korteste og bedste vej tilbage til et liv i balance.

Alle forløb hos Wolff indeholder mulighed for tværfaglig behandling, hvilket giver dig som klient, den størst mulige faglighed og den hurtigste effekt af forløbet.

Nogle stressramte kan som led i behandlingen have gavn af massage eller samtale med en psykolog. Derfor samarbejder Wolff med fysioterapeuter og autoriserede psykologer med speciale i stress.

Ring på telefon
30 65 10 28
og få 15 minutters gratis telefonrådgivning.
Så sikrer du dig, at jeg er den rette
til at hjælpe dig.

Eller send en mail,
så vender jeg tilbage snarest muligt

  Adresse

  Rude Vang 116
  2840 Holte

  Kontakt

  +45 30651028
  info@wolff-consulting.dk